Warning: Array to string conversion in /home/credite4you/public_html/wp-includes/http.php on line 725
Simulator de credite
Suma: 1400 Lei
Perioada: 21 Luni
Avem 5 rezultate pentru tine:
Credite4You
Provident

Poți solicita împrumutul Standard de la Provident și dacă ai întârzieri din motive întemeiate. Îl poți obține în maximum 48 de ore, dacă documentația solicitată este corectă și completă. Îl poți obține și dacă nu ai cont bancar. Luând în considerare condițiile de acordare și de derulare a creditelor, dar și informațiile despre companie, putem acorda un calificativ de 89% pentru creditul Standard oferit de Provident.

Aplica acum
Credite4You
Provident
 • Suma:
  500 – 20000 Lei
 • Perioada:
  12 Luni – 36 Luni
 • DAE:
Mai multe detaliiAplica acum
Credite4You creditron logo
Creditron

Serviciul online Creditron oferă utilizatorilor săi un mod rapid și convenabil de a selecta un împrumut. Creditron.org este un serviciu de împrumut online. Poti obține un împrumut în 15 minute cu orice istoric de credit. După înregistrare, clientul are la dispoziție un instrument convenabil care îi permite să selecteze rapid un împrumut în funcție de cerințele sale: sumă, termen, metoda de emitere a fondurilor etc.

Aplica acum
Credite4You creditron logo
Creditron
 • Suma:
  300 – 15000 Lei
 • Perioada:
  30 Zile – 24 Luni
 • DAE:
  de la 30%
Mai multe detaliiAplica acum
Credite4You creditfix logo prieten in momente cheie
CreditFix

CreditFix IFN este o institutie financiara nebancara, care ofera imprumuturi rapide care au nevoi rapide de finantare indiferent de nivelul venitului, de varsta si celor care nu pot aplica pentru un imprumut bancar din varii motive. Conditii de creditare: un venit net de cel putin 500 lei lunar (salariu sau pensie), sa ai varsta de minimum 18 ani impliniti.

Aplica acum
Credite4You creditfix logo prieten in momente cheie
CreditFix
 • Suma:
  100 – 10000 Lei
 • Perioada:
  30 Zile – 60 Luni
 • DAE:
  de la 0%
Mai multe detaliiAplica acum
Credite4You credit prime logo
CreditPrime

CreditPrime este una dintre principalele platforme online care oferă servicii de creditare pe piața financiară din România. CreditPrime oferă clienților săi o linie de credit, care este o modalitate convenabilă de a obține un împrumut. Cu linia de credit, poți folosi banii atunci când ai nevoie și plăti doar pentru perioada efectivă utilizată. Poți aplica la linia de credit 100% online, 24/7, inclusiv în weekend sau sărbători. Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Aplica acum
Credite4You credit prime logo
CreditPrime
 • Suma:
  200 – 10000 Lei
 • Perioada:
  30 Zile – 24 Luni
 • DAE:
  de la 0%
Mai multe detaliiAplica acum
Credite4You smile credit logo - imprumuturi rapide online
SmileCredit

SMILE CREDIT IFN S.A. este Instituție Financiară Nebancară care ofera soluții de creditare rapide, moderne, 100% online, care să răspundă nevoilor neacoperite de instituțiile tradiționale. Pentru a obtine un credit este necesar sa completezi formularul de credit online. Procesul este foarte rapid, iar banii îi poţi primi cel târziu în ziua următoare aplicării pentru credit.

Aplica acum
Credite4You smile credit logo - imprumuturi rapide online
SmileCredit
 • Suma:
  200 – 2500 Lei
 • Perioada:
  30 Zile – 24 Luni
 • DAE:
  de la 678.58%
Mai multe detaliiAplica acum

Împrumut rapid cu buletinul

Imprumut rapid cu buletinul semnare contract credit rapid IFN

Îți trebuie urgent o sumă de bani, dar nu ai toate actele care se cer pentru un credit? Ai buletinul la îndemână, dar te temi că nu este de ajuns? Poate că ai nevoie să-ți plătești întreținerea, să-ți repari caloriferul, să-ți cumperi un pat nou sau să-ți ajuți copilul la școală, dar nu ai rezerve financiare să faci față unor astfel de cheltuieli neprevăzute și depui eforturi pentru a găsi o soluție ca să ieși dintr-o situație critică.

Câteodată se întâmplă să apară situații ce ne iau pe neașteptate, indiferent cât de mult ne-am ambiționa să fim pregătiți în permanență. Cea mai ușoară soluție poate fi să optezi pentru un împrumut rapid cu buletinul, obținut de la o Instituție Financiară Nebancară (IFN).

De obicei, realizarea unui dosar de aplicare pentru un împrumut consumă cea mai multă energie și cel mai mult timp. Avantajul unui împrumut doar cu buletinul este că nu ți se cere să prezinți alte acte, garanții sau alte adeverințe, iar procedurile de aplicare sunt simple și poți primi aprobare pe loc. Se obține fără eforturi și intri în posesia banilor necesari cu ușurință.

Imprumut rapid cu buletinul imprumut nebancar

Instituțiile Financiare Nebancare sunt reglementate de Banca Națională a României și se ocupă cu acordarea împrumuturilor nebancare. De la o parte dintre acestea, poți obține împrumut doar cu buletinul. Pe piața românească există multe IFN-uri, fiecare având condițiile și specificațiile sale.

Poți primi un împrumut rapid cu buletinul în doar câteva minute, oriunde te-ai afla, în funcție de instituția aleasă. Ți se solicită doar un act de identitate valabil, ceea ce te scutește de birocrație și cozi la ghișee.

Totodată, fiecare firmă vrea să se asigure că ai venituri stabile pentru a returna suma și ți se cere o dovadă. Aceasta poate fi un extras cont. Odată ce îndeplinești această cerință poți obține un împrumut doar cu buletinul. Un astfel de credit te poate scuti de drumurile lungi pentru diverse acte și de presiunea de a aduce documente în plus.

Bani împrumut urgent doar cu buletinul

Un împrumut cu buletinul poate fi o alternativă rapidă, fiind printre cele mai solicitate tipuri de împrumuturi de pe piață. Unele IFN-uri acceptă astfel de variante și dacă încarci o poză simplă pe site-urile lor și completezi o cerere. 

De regulă, ți se răspunde și primești aprobare în aceeași zi pentru solicitare. Așa că, reprezintă o soluție avantajoasă pentru a rezolva situații urgente. 

De ce să apelezi la un împrumut doar cu buletinul?

O bună parte dintre debitori optează pentru împrumuturi doar cu buletinul pentru că pot obține sumele de bani de care au nevoie fără să alerge după un dosar cu acte. Iar de obicei, IFN-urile au varianta de a le acorda online ca să nu te mai chinui să te deplasezi la sediul instituției.

Mai mult, și dacă ești rău-platnic poți obține un împrumut cu buletinul. Contează să dovedești că ai un venit lunar și o vârstă cuprinsă între 18 și 70 de ani împliniți.

Pe lângă minimul de condiții, un împrumut cu buletinul online se ia foarte rapid. Majoritatea IFN-urilor virează banii în cont în 24 de ore. 

Poți accesa o parte dintre site-urile IFN-urilor și de pe telefonul mobil. Au dezvoltat aplicații adaptate la diferite tipuri de ecrane și dispozitive pentru a facilita accesul la serviciile de creditare. 

În plus, poți accesa împrumuturi doar cu buletinul fără loc de muncă. Totuși trebuie să dovedești că ai o sursă de venit permanentă, cum ar fi: un contract de închiriere, un contract cu drepturi de autor, PFA, dividende, indemnizație creștere copil sau indemnizație șomaj.

În același timp, fii atent când soliciți un împrumut online nebancar doar cu buletinul. În cazul în care întârzii o zi ai șanse mari să primești dobânzi penalizatoare. Acestea se încadrează între 1,2 și 3% pe zi din suma datorată, în funcție de regulile instituției. Ca să nu plătești comisioane suplimentare, trebuie să te asiguri că achiți rata până la data scadenței. Iar dacă rambursezi anticipat un împrumut rapid cu buletinul, există posibilitatea de a obține o mică reducere a dobânzii datorate.

Cu toate că la prima vedere poate părea o alegere favorabilă, asigură-te că știi clar ce presupune să împrumuți bani și că ai posibilitate să îi restitui înainte de termenul limită.

Imprumut rapid cu buletinul imprumuta bani rapid de la IFN

Pe lângă aceste lucruri, ține cont de sfaturile de mai jos ca să fii sigur că un împrumut rapid cu buletinul este soluția potrivită pentru tine:

Analizează cu atenție situația cu care te confrunți.

Motivul pentru care să obții împrumuturi doar cu buletinul nu ar trebui să fie o soluție pentru orice situație financiară este valoarea dobânzii, mult mai mare decât a altor tipuri de credite. Fiind acordat imediat, acest împrumut ar trebui să te scoată din impas, nu să îți creeze mai multe neplăceri. De aceea gândește-te bine la circumstanțele situației cu care te confrunți. Pentru ce ai nevoie de bani? Ce vei face cu ei, mai exact?

Cu toate ca IFN-urile nu pun astfel de întrebări, destinația banilor nefiind importantă în acordarea împrumuturilor doar cu buletinul, tu ar trebui să ți le pui. Doar așa vei ști dacă pentru situația pe care o consideri urgentă merită să faci un împrumut sau poate fi rezolvată în alt mod.

Pentru cazuri urgente sau neașteptate, în care banii sunt indispensabili, împrumutul rapid doar cu buletinul poate reprezenta un real ajutor, dar în cazul în care apelezi la astfel de împrumuturi pentru a-ți susține un stil de viață peste posibilitățile tale financiare, s-ar putea să îți creezi mai multe neplăceri pe termen lung. Apelează la împrumuturi nebancare doar atunci când este strict necesar!

Fii conștient de limitele tale financiare.

Îți recomandăm să apelezi la un împrumut cu buletinul doar atunci când ești sigur că ai cum să restitui suma împrumutată până la data scadentă. În caz contrar, există posibilitatea să intri într-un cerc vicios al datoriilor din care nu vei mai reuși să ieși prea curând.

Ia în calcul toate cheltuielile tale lunare pentru a afla dacă îți poți permite să îți iei un asemenea angajament. Gândește-te că pe lângă suma împrumutată vei avea de restituit, în termenul limită, și dobânda aferentă creditului.

Atunci când îți cunoști bine situația și limitele financiare, știi clar dacă merită să faci un împrumut, dacă te va salva dintr-o situație de criză sau vei scăpa de o problemă doar pentru a-ți crea alta. Sfatul nostru este să apelezi la împrumuturi rapide cu buletinul doar atunci când ai mare nevoie de bani, pentru urgențe reale, nu pentru altfel de cheltuieli. Asigură-te că ai cum să plătești împrumutul până la data scadentă!

Documentează-te și cercetează piața.

Atunci când te trezești într-o situație neplăcută în care ai nevoie urgentă de bani, ai tendința să apelezi la prima soluție care îți iese în cale pentru a rezolva problema cât mai repede. Nu îți recomandăm să faci asta. Cercetează piața, compară ofertele mai multor furnizori de împrumuturi doar cu buletinul și află ce îți pun aceștia la dispoziție în materie de dobânzi, termeni contractuali, penalizări în cazul nerambursării la timp etc.

Documentează-te înainte de a semna ceva, citește secțiunile de întrebări frecvente și fii sigur că ai înțeles în totalitate termenii contractului. Și asta pentru că există diferite variante de împrumuturi cu buletinul cu termeni diferiți. Investește suficient timp în cercetare pentru a ști sigur că ai luat decizia corectă și împrumutul potrivit nevoilor tale! Acordă atenție sporită detaliilor.

Cum știi că un IFN este de încredere?

IFN-urile care se respectă îți vor pune la dispoziție, într-un mod cât mai transparent, toate informațiile de care ai nevoie, așa cum sunt costurile și practicile privind politica de confidențialitate. De asemenea, poți contacta IFN-ul respectiv pentru a cere informații suplimentare atunci când ai nelămuriri.

Este în avantajul tău să știi toate detaliile privind angajamentul pe care urmează să ți-l iei. Având valoare legală, contractul pe care îl semnezi atunci când soliciți un împrumut cu buletinul presupune o serie de reguli și condiții pe care ar fi înțelept să le parcurgi cu atenție. Asigură-te că înțelegi termenii contractuali, suma pe care o ai de returnat și că totul corespunde nevoilor tale!

Categorii de societăți de creditare din România

La prima vedere, în situația unui debitor fără experiență, poate ai senzația că nu există diferențe între creditori, că aceștia sunt doar societăți care te împrumută  în schimbul unei dobânzi. De fapt, cu un mic efort, afli că toate instituțiile ce se ocupă cu oferirea de credite au o poziție raportată la Banca Națională Română (BNR).

În cea de-a treia categorie sunt incluse numeroase companii cu operațiuni de natură financiară, acestea fiind reprezentate de: societăți de consultanță financiară, fonduri de pensii, case de ajutor și plasament de tip colectiv, instituții de asigurare, etc. Raportarea se face către instituțiile din cadrul Ministerului de Finanțe, iar structurile din cadrul ANAF le monitorizează.

Instituții de credit bancare

Instituții de credit nebancare

Instituții financiare care nu se află sub monitorizarea BNR

Ce sunt societățile care acordă împrumuturi doar cu buletinul?

Față de BNR și alte tipuri de instituții financiare, IFN-urile sunt structuri beneficiare ale reglementării legale (Lg. 93/2009) și ale monitorizării BNR, dar care nu se încadrează în niciuna dintre categoriile de instituții precizate anterior. Acestea sunt înmatriculate în Registre Speciale, Generale și de Evidență prin Banca Națională a României. În momentul de față, există aproximativ 6000 de societăți de creditare de tip IFN.

În prezent, instituțiile financiare nebancare oferă:

Credite de nevoi personale/de consum/micro-creditare

Credite rapide/online/fără adeverință de venit

Împrumuturi de natură imobiliară/ipotecară/auto

Împrumuturi de leasing/refinanțare/cu sau fără prezentarea de garanții.

Alte tipuri de credite legal acceptate de BNR.

Creditele nebancare sunt cea mai accesibila si rapida modalitate

La început, acestea mențineau un regim neconcurențial cu instituțiile bancare, iar creditele nebancare oferite aveau valori determinate. Se ocupau de acele tipuri de împrumuturi care nu erau prezente în ofertele băncilor de la acea vreme.

Mai târziu, datorită notorietății construite în mintea populației, IFN-urile și-au dezvoltat ofertele în piață datorită faptului ca au pus la dispoziție produse rapide, ușor accesibile, de bună calitate și simple.

Având în vedere că IFN-urile urmează autoritatea și reglementările BNR, orice credite acordate de acestea trebuie să respecte toate prevederile legale pe care le respectă și băncile.

IFN-urile reprezintă entități juridice. Ele există și acționează legal. Pentru a-și asigura activitatea pe teritoriul României, au obligația de  a obține și menține autorizația de funcționare emisă de BNR.

Înainte de a lua un împrumut doar cu buletinul, este important să verifici care IFN-uri sunt autorizate pentru activitate de creditare persoane fizice, folosind Registrul General Instituții Financiare Nebancare.

Luând în considerare aceste informații, instituțiile nebancare dețin un nivel de opțiuni de împrumut egal cu cel al băncilor. Bineînțeles, cu toate că au același nivel de factori de verificare și de raportare a împrumuturilor neperformante prin Biroul de Credit, se regăsesc anumite diferențe specifice între aceste tipuri de instituții de creditare.

De exemplu, un împrumut rapid cu buletinul se livrează prin câteva metode principale. Unele companii transferă banii direct pe card, altele transferă banii către un cont IBAN, iar altele livrează banii în numerar prin curier sau prin sucursalele băncilor partenere.

Majoritatea IFN-urilor au un program de lucru normal, dar o parte dintre ele sunt deschise și seara sau în weekend.

AVANTAJE – împrumut cu buletinul

Simplu de obținut

Principalul motiv pentru care împrumuturile cu buletinul au devenit atât de populare în România constă în aprobarea facilă, fără a fi necesare prea multe acte.

Multor persoane le este teamă să apeleze la bănci atunci când au nevoie de bani deoarece știu că procesul este unul de durată și implică multă bătaie de cap și acte numeroase. Unde mai pui că pentru o sumă relativ mică parcă nici nu merită să te complici. Soluția pentru astfel de cazuri este mult mai simplă: împrumut cu buletinul.

Fără garanții

Pentru a garanta împrumutul nu ești nevoit să pui gaj casa sau alte bunuri de valoare. Dar ce se întâmplă atunci când creditorul se vede pus în imposibilitatea de a returna banii, iar contractul nu este garantat prin bunuri de valoare? Aici devine importantă solvabilitatea clientului.

Instituția creditoare poate să îl acționeze pe acesta în instanță și să obțină suma înapoi prin executarea silită a bunurilor acestuia sau prin oprirea unei sume lunare din conturi până la stingerea datoriei.

Aprobare imediată

Dacă în cazul altor tipuri de împrumuturi trebuie să aștepți câteva zile până afli dacă ești eligibil, urmând ca abia apoi să primești banii de care ai nevoie, un împrumut cu buletinul va fi aprobat, de regulă, în câteva ore.

Asta înseamnă că la maxim o oră dupa ce trimiți solicitarea de credit, vei fi contactat telefonic de un consultant, iar după încheierea discuției pe care o veți purta, vei primi răspunsul solicitării de credit. Banii îi poți ridica chiar în aceeași zi.

Folosești banii cum vrei

Nu trebuie să menționezi pentru ce ai nevoie de bani și nici să specifici ulterior care a fost destinația lor, furnizând facturi sau alte acte doveditoare.

Indiferent că e vorba despre cheltuieli de vacanță, renovarea casei, achiziția unor produse electronice sau electrocasnice sau a unor corpuri de mobilier, efectuarea unor tratamente medicale sau de frumusețe, acoperirea unor cheltuieli neprevăzute de orice fel, un împrumut cu buletinul îți vine în ajutor cât ai clipi.

Gama largă de venituri eligibile

De cele mai multe ori, nu este obligatoriu să fii salariat pentru a obține un împrumut. Da, se oferă bani și fără să lucrezi, dar trebuie să ai măcar un venit minim: dintr-un contract de închiriere, PFA, din străinătate sau din altă sursă pe care o poți aduce în discuție IFN-ului.

Transparența

Clauzele sunt mult mai simple decât în cazul altor tipuri de împrumuturi, ceea ce scade semnificativ riscul de a te trezi cu costuri ascunse. Prin accesarea oricărui tip de împrumut, cunoști încă de la început valoarea totală pe care o ai de plătit. Dobânda este și rămâne fixă pe întreaga perioada de creditare.

Desigur acestea sunt doar câteva dintre argumentele în favoarea creditării nebancare, numărul lor este mult mai ridicat.

DEZAVANTAJE – împrumut cu buletinul

Rate mari pentru dobânzi

Valoarea totală a unor împrumuturi doar cu buletinul crește semnificativ din cauza dobânzilor mari care se adaugă pentru că nu există garanții. Din această cauză, nu este o idee bună pe termen lung, fiind doar o rezolvare a unei urgențe.

Uneori, comisioanele de acordare a unor împrumuturi cu buletinul (mai ales pentru creditele pe termen lung și mediu), de administrare și de analiză pot fi deopotrivă incluse. Pe lângă rata dobânzii și DAE este mare (poate atinge sume foarte mari față de alte forme de credit).

Rata dobânzii rămâne mare pentru că creditorii vor să fie siguri că riscul de a rămâne cu credite nerambursate va fi evitat.

Amintește-ți să te uiți cu atenție chiar și când obții credite cu dobânzi zero sau promoții pentru că adesea acestea ascund riscul de a achita o sumă foarte mare dacă nu plătești la data scadentă.

Acest dezavantaj se poate micșora substanțial dacă restitui anticipat valoarea unor împrumuturi doar cu buletinul.

Comisioane mari de prelungire

Achitarea acestor taxe influențează orice extindere de credit. Din suma totală de plată acestea înseamnă un procent sau numai plata dobânzii datorate până la acea dată.

Fii prudent la dobânda totală, la eventuale comisioane și taxe suplimentare sau la dobânzile penalizatoare, mai exact cele care apar dacă nu achiți rata.

Dacă ajungi în situația de a lua un împrumut doar cu buletinul nu înseamnă că trebuie să te simți stânjenit.

Se întâmplă ca unii oameni să treacă prin unele momente dificile și să nu aibă șansa să economisească bani ca să păstreze o rezervă la îndemână. Așa, ajungi să cauți pe Internet și să nu fi sigur pentru ce să optezi. De aceea, contează ca persoanele dornice să solicite credite rapide doar cu buletinul să conștientizeze ce opțiuni au.

Se obțin și se înțeleg ușor creditele nebancare, în vreme ce debitorii pot să compare și să evalueze oferte fără nicio obligativitate. Să găsești împrumutul corespunzător pentru resursele și nevoile tale reprezintă scopul tău principal.

În consecință, trebuie să știi că din cauza nivelului de risc asumat de creditor în raport cu debitorul, împrumuturile IFN nu sunt atât de avantajoase cum lasă impresia la prima vedere.

Cum obții un împrumut rapid cu buletinul?

Optează pentru cea mai avantajoasă variantă de împrumuturi doar cu buletinul, după ce îți stabilești criteriile de selecție. Astfel, ai la dispoziție două opțiuni: completarea unei cereri online pe site-ul instituției sau la sediul IFN-ului unde vei fi ajutat de un consultant. 

Pentru început, îți trebuie un act de identitate valabil și un extras de cont pentru ca creditorul să se asigure că poți returna banii. Pentru un formular completat pe Internet, s-ar putea ca IFN-ul să-ți ceară să încarci un selfie ca să verifice dacă tu ești persoana care face solicitarea.

Pe deasupra, unele instituții au opțiunea de a deschide un cont pe site-ul lor unde poți încărca documentele ca la următorul împrumut să nu mai fie nevoie să le trimiți din nou. 

În cazul în care cauți varianta unui împrumut cu buletinul, acesta se referă la ofertele instituțiilor care nu cer adeverință de venit. Acestea solicită un venit minim lunar de 300-700 de lei. Există și IFN-uri care acordă credite până te angajezi, însă este foarte important să iei în calcul că poate fi o decizie foarte riscantă pentru că nu poți știi sigur când se va întâmpla.

Bineînțeles, ai nevoie de un număr de telefon și de o adresă de email, mai ales când optezi pentru un împrumut online. Reprezintă o modalitate de a comunica cu creditorii.

Un împrumut doar cu buletinul poate fi luat numai dacă ai împlinit minim 18 sau 21 de ani, limita de vârstă fiind stabilită de fiecare instituție în parte. Alături de aceasta, ți se solicită să dai date personale corecte.

Nu ți se cer garanții sau giranți, dar trebuie să ții cont că dobânzile sunt mai mari pentru a acoperi riscul de a nu returna împrumutul.

Cine poate accesa un împrumut doar cu buletinul?

Oferte personalizate pentru clienții fideli

1. Multe societăți IFN disponibile din România își prestează activitatea exclusiv în mediul online. Pentru a lua un împrumut doar cu buletinul nu este necesar să mergi la o sucursală a instituției, îl poți ridica de acasă sau de oriunde te-ai afla, oricând ești liber, la orice oră.

2. Ai un avantaj că dispui de mai multe variante de plată. Se pot achita online ratele lunare sau suma completă a creditului.

3. În plus, competitivitatea ridicată a făcut ca IFN-urile să creeze diferite produse, care să se potrivească cu profilul fiecărui debitor.

4. Un client fidel al unei instituții financiare nebancare are posibilitatea de a accesa o sumă de 6000 de lei pentru o perioadă scurtă, de regulă, de maxim 60 de zile.

5. În cazul promoțiilor sezoniere unele IFN-uri anulează ultima tranșă pentru orice împrumut.

Cei aflați în evidența Biroului de Credit și restanțieri

1. Indiferent pentru ce fel de împrumut optezi, obținerea acestuia implică întotdeauna consultarea informațiilor deținute de Biroul de Credit.

2. IFN-urile cer condiții de creditare mai flexibile, astfel că restanțierii pot să obțină credite nebancare dacă îndeplinesc aceste criterii. Nu se axează atât de mult pe istoric sau pe scorul de credit al debitorului. Un istoric de credit nu tocmai bun nu-ți face cererea ineligibilă. Este datoria morală a debitorului ca atunci când obține un împrumut cu buletinul și când trebuie să-l returneze, să aibă un comportament responsabil.

3. Creditul/ rescadențarea pot fi prelungite la cerere. Se procedează simplu și rapid. Există posibilitatea de a aplica pentru prelungirea creditului, dacă s-a întâmplat să achiți cheltuieli neprevăzute și nu poți plăti rata lunară la timp. Astfel, le dovedești creditorilor că ești o persoană de încredere și serioasă.

4. Un alt aspect important de precizat este că la creditele IFN pentru restanțieri nu se cer taxe sau costuri suplimentare/speciale.

Cei care au nevoie de bani urgent

1. Renovările locuinței sau evenimentele din familie au șanse să-ți facă probleme dacă nu ai avut ocazia să-ți strângi o rezervă de bani. Un împrumut cu buletinul înseamnă o metodă eficientă prin care poți accesa o sumă de bani dacă apar evenimente neprevăzute pentru care nu ai la dispoziție resurse financiare.

2. Societățile IFN acordă zilnic credite nebancare. Ele au creat un proces de aplicare și obținere a unui împrumut doar cu buletinul și simplificat, procedura de aprobare fiind semnificativ mai redusă. Acest tip de credite este pus la dispoziția debitorului într-un timp considerabil mai scurt decât în situația creditelor ce se acordă în sediile băncilor. Utilizarea tehnologiei și automatizării reduc timpul de așteptare alocat analizei financiare și verificărilor pe care le-ar face personalul din IFN.

3. De asemenea, unele companii IFN au proceduri chiar mai rapide. Poți primi banii împrumutați în contul tău, în aceeași zi în care ai depus cererea pentru un împrumut IFN.

Împrumut IFN pe termen scurt VS împrumut IFN pe termen lung

În mod curent, perioadele pentru împrumuturi nebancare includ intervale între 30 de zile și 66 de luni.

În cazul creditelor pe termen scurt, sumele deseori ajung de la 100 până la 3000 de lei. O astfel de condiție poate face ca valoarea ratei lunare să fie considerabilă sau există posibilitatea ca rambursarea integrală a unor împrumuturi doar cu buletinul să se întâmple într-o rată.

Pentru creditele pe termen lung sumele nu pot depăși maxim 20000 de lei.

Desigur, sumele minime și maxime și perioadele pentru care se acordă un împrumut diferă în funcție de regulile fiecărei societăți. Astfel, pentru a fi bine informat asupra creditulului pe care urmează să-l iei, citește tot ce scrie pe site-ul instituției cu care vei colabora.

Dacă nu poți înapoia creditul până la data scadentă, ai varianta de a încerca să stabilești o înțelegere mutuală cu IFN-ul.

Imprumut rapid cu buletinul semnare contract credit nebancar rapid

Dobânda anuală efectivă (DAE) este condiționată foarte mult de suma împrumutului și de durata de creditare a acestuia, iar pentru creditele pe termen lung, dobânda aferentă se majorează cu cât este perioada creditului mai lungă.

Dobânda unui credit nebancar pe termen lung poate fi mai ridicată, dar dacă alegi să iei împrumuturi nebancare pe termen lung ai posibilitatea să ai rate lunare mai mici și/sau o sumă de bani împrumutată mai mare.

Toate acestea includ o rată a dobânzii mai mare în comparație cu creditele oferite de o instituție bancară.

Pentru a descoperi cea mai bună ofertă adecvată nevoilor tale contează mult să confrunți ofertele creditorilor aflați pe piață folosind aceleași specificații (sumă, perioadă). Când poți să dai înapoi banii într-un timp mai scurt, este de preferat să nu recurgi la un împrumut nebancar pe termen lung.

Caracteristica pregnantă a creditelor nebancare pe termen scurt este urgența. Valoarea împrumutului disponibil pentru debitor este adeseori mai mică. Iar restituirea pentru acest tip de credit se încadrează între 15 – 45 de zile.

Creditele pe termen scurt sunt mai rentabile pentru că societățile IFN cer dobândă 0% pentru această categorie de credite (mai ales în cazul clienților noi). Totuși, trebuie să analizezi cu mare atenție ofertele și să iei în considerare dacă o să ai capacitate să plătești împrumutul în intervalul indicat.

Întrebări Frecvente

Pot lua un împrumut doar cu buletinul?

Sunt instituții nebancare care acordă împrumuturi în baza buletinului și a unui extras de cont. În plus, dacă optezi pentru o cerere online, s-ar putea să ți se solicite să încarci și un selfie.

Ce se întâmplă dacă nu restitui până la data scadentă un împrumut cu buletinul?

În cazul în care întârzii o zi ai șanse mari să primești dobânzi penalizatoare. Acestea se încadrează între 1,2 și 3% pe zi din suma datorată, în funcție de regulile instituției.

Cum pot lua un împrumut doar cu buletinul?

Ai la dispoziție două opțiuni: completarea unei cereri online pe site-ul instituției sau la sediul IFN-ului unde vei fi ajutat de un consultant.