Warning: Array to string conversion in /home/credite4you/public_html/wp-includes/http.php on line 695
Simulator de credite
Suma: 1400 Lei
Perioada: 21 Luni
Avem 5 rezultate pentru tine:
Credite4You
Provident

Poți solicita împrumutul Standard de la Provident și dacă ai întârzieri din motive întemeiate. Îl poți obține în maximum 48 de ore, dacă documentația solicitată este corectă și completă. Îl poți obține și dacă nu ai cont bancar. Luând în considerare condițiile de acordare și de derulare a creditelor, dar și informațiile despre companie, putem acorda un calificativ de 89% pentru creditul Standard oferit de Provident.

Aplica acum
Credite4You
Provident
 • Suma:
  500 – 20000 Lei
 • Perioada:
  12 Luni – 36 Luni
 • DAE:
Mai multe detaliiAplica acum
Credite4You creditron logo
Creditron

Serviciul online Creditron oferă utilizatorilor săi un mod rapid și convenabil de a selecta un împrumut. Creditron.org este un serviciu de împrumut online. Poti obține un împrumut în 15 minute cu orice istoric de credit. După înregistrare, clientul are la dispoziție un instrument convenabil care îi permite să selecteze rapid un împrumut în funcție de cerințele sale: sumă, termen, metoda de emitere a fondurilor etc.

Aplica acum
Credite4You creditron logo
Creditron
 • Suma:
  300 – 15000 Lei
 • Perioada:
  30 Zile – 24 Luni
 • DAE:
  de la 30%
Mai multe detaliiAplica acum
Credite4You creditfix logo prieten in momente cheie
CreditFix

CreditFix IFN este o institutie financiara nebancara, care ofera imprumuturi rapide care au nevoi rapide de finantare indiferent de nivelul venitului, de varsta si celor care nu pot aplica pentru un imprumut bancar din varii motive. Conditii de creditare: un venit net de cel putin 500 lei lunar (salariu sau pensie), sa ai varsta de minimum 18 ani impliniti.

Aplica acum
Credite4You creditfix logo prieten in momente cheie
CreditFix
 • Suma:
  100 – 10000 Lei
 • Perioada:
  30 Zile – 60 Luni
 • DAE:
  de la 0%
Mai multe detaliiAplica acum
Credite4You credit prime logo
CreditPrime

CreditPrime este una dintre principalele platforme online care oferă servicii de creditare pe piața financiară din România. CreditPrime oferă clienților săi o linie de credit, care este o modalitate convenabilă de a obține un împrumut. Cu linia de credit, poți folosi banii atunci când ai nevoie și plăti doar pentru perioada efectivă utilizată. Poți aplica la linia de credit 100% online, 24/7, inclusiv în weekend sau sărbători. Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Aplica acum
Credite4You credit prime logo
CreditPrime
 • Suma:
  200 – 10000 Lei
 • Perioada:
  30 Zile – 24 Luni
 • DAE:
  de la 0%
Mai multe detaliiAplica acum
Credite4You smile credit logo - imprumuturi rapide online
SmileCredit

SMILE CREDIT IFN S.A. este Instituție Financiară Nebancară care ofera soluții de creditare rapide, moderne, 100% online, care să răspundă nevoilor neacoperite de instituțiile tradiționale. Pentru a obtine un credit este necesar sa completezi formularul de credit online. Procesul este foarte rapid, iar banii îi poţi primi cel târziu în ziua următoare aplicării pentru credit.

Aplica acum
Credite4You smile credit logo - imprumuturi rapide online
SmileCredit
 • Suma:
  200 – 2500 Lei
 • Perioada:
  30 Zile – 24 Luni
 • DAE:
  de la 678.58%
Mai multe detaliiAplica acum

Imprumut instant

Imprumut instant semnare contract credit rapid IFN

Ai nevoie cât mai rapid de o sumă modică de bani pentru achitarea unor cheltuieli ce nu suportă amânare sau vrei să profiți de o reducere de neratat? Fie că este vorba despre plata unor facturi, o reparație urgentă în casă sau la mașină sau de electrocasnice noi, faptul că nu ai bani puși deoparte momentan te constrânge să găsești alte soluții pentru a ieși din impas.

Atunci când ești luat prin surprindere de situații în care ai nevoie de bani urgent pentru a-ți rezolva problemele financiare, un împrumut instant este cea mai la îndemână soluție, pentru că îl poți obține de obicei fără mari eforturi, chiar în aceeași zi în care îl soliciți de la o Instituție Financiară Nebancară.

Avantajul principal al unui astfel de împrumut constă în usurința cu care îl obții și intri în posesia banilor de care ai nevoie. Totul se concretizează într-un timp foarte scurt pentru că procedurile de aplicare sunt foarte simple. Fără adeverințe, fără garanții sau alte acte, doar pe baza unui act de identitate.

Imprumut instant imprumut nebancar

Instituțiile Financiare Nebancare sunt firme specializate în acordarea de împrumuturi nebancare, dar sunt reglementate și supravegheate de Banca Națională a României, ceea ce le face perfect legale. Există multe instituții pe piața din România care oferă astfel de credite, fiecare având condițiile și specificațiile sale.

În funcție de instituția pe care o alegi, poți solicita un credit rapid, în doar câteva minute, oriunde te-ai afla. De cele mai multe ori, nici măcar nu este nevoie să te prezinți personal la sediul instituției, toate demersurile putând fi făcute online. În plus, ai nevoie doar de un act de identitate valabil, nefiind necesară adeverința de salariu sau vreo altă garanție pentru obținerea unui împrumuturi instant.

Totuși, trebuie să dovedești că ai venituri stabile care asigură firma că poți returna suma împrumutată. Un mod simplu de a îndeplini această cerință este un extras de cont. Totodată, ai posibilitatea plății săptămânale sau lunare a ratelor pentru împrumut, în funcție de condițiile fiecărui IFN care acordă astfel de credite.

Bani împrumut instant

Să iei un împrumut instant online este cea mai rapidă variantă de creditare existentă pe piață, fiind totodată cea mai convenabilă metodă de a obține bani într-un timp foarte scurt. Tocmai de aici i se trage și popularitatea, fapt ce a dus la aparația tot mai multor IFN-uri ce acordă împrumuturi urgente.

De ce să apelezi la un împrumut instant online?

Există numeroase motive pentru care un credit nebancar este o soluție optimă, primul dintre ele constând în faptul că IFN-urile nu îți cer o documentație complexă pentru a-ți oferi un împrumut instant. Ai nevoie doar de o copie de buletin și o dovadă că ai un venit lunar. Primești astfel banii de care ai nevoie direct în contul tău.

Atunci când îți este necesar un împrumut instant, un astfel de împrumut te ajută să salvezi timp, pentru că solicitarea unui credit va fi analizată imediat de către consultanții financiari ai IFN-ului pentru ca tu să primești un răspuns cât mai repede. Indiferent pentru ce îți trebuie banii, un împrumut instant fără acte este soluția ideală de a obține suma de care ai nevoie fără întârziere.

Un alt avantaj al împrumuturilor IFN instant onstă în condițiile minime de creditare. Atunci când ai nevoie de bani urgent, un împrumut nebancar te ajută să economisești timp și energie pentru că nu vei mai fi nevoit să stai la cozi pentru a depune actele sau pentru a primi aprobarea. Poți face solicitarea atât telefonic, cât și pe site-ul IFN-ului pe care l-ai ales.

Dobânzile penalizatoare se aplică din prima zi de întârziere și se încadrează între 1,2 și 3% pe zi din suma pe care o datorezi, în funcție de instituția la care ai apelat. Pentru a nu plăti comisioane suplimentare, trebuie să te asiguri că plătești rata la timp. Iar în cazul în care rambursezi anticipat un împrumut instant online, există posibilitatea de a obține o mică reducere a dobânzii datorate.

Și deși la prima vedere poate părea avantajos să primești o sumă de bani în câteva ore, fără prea multe documente și condiții de creditare și fără să fii nevoit să dai explicații pentru împrumutul solicitat, înainte de a apela la împrumuturi instant, asigură-te că știi clar ce presupune și că ai cum să îl restitui la timp.

Imprumut instant imprumuta bani rapid de la IFN

Pe lângă aceste lucruri, ține cont de sfaturile de mai jos ca să fii sigur că un împrumut instant este soluția potrivită pentru tine:

Analizează cu atenție situația cu care te confrunți.

Motivul pentru care să obții împrumuturi instant nu ar trebui să fie o soluție pentru orice situație financiară este valoarea dobânzii, mult mai mare decât a altor tipuri de credite. Fiind acordat imediat, acest împrumut ar trebui să te scoată din impas, nu să îți creeze mai multe neplăceri. De aceea gândește-te bine la circumstanțele situației cu care te confrunți. Pentru ce ai nevoie de bani? Ce vei face cu ei, mai exact?

Cu toate ca IFN-urile nu pun astfel de întrebări, destinația banilor nefiind importantă în acordarea împrumuturilor instant, tu ar trebui să ți le pui. Doar așa vei ști dacă pentru situația pe care o consideri urgentă merită să faci un împrumut sau poate fi rezolvată în alt mod.

Pentru cazuri urgente sau neașteptate, în care banii sunt indispensabili, împrumutul instant poate reprezintă un real ajutor, dar în cazul în care apelezi la astfel de împrumuturi pentru a-ți susține un stil de viață peste posibilitățile tale financiare, s-ar putea să îți creezi mai multe neplăceri pe termen lung. Apelează la împrumuturi instant doar atunci când este strict necesar!

Fii conștient de limitele tale financiare.

Îți recomandăm să apelezi la un împrumut instant doar atunci când ești sigur că ai cum să restitui suma împrumutată până la data scadentă. În caz contrar, există posibilitatea să intri într-un cerc vicios al datoriilor din care nu vei mai reuși să ieși prea curând.

Ia în calcul toate cheltuielile tale lunare pentru a afla dacă îți poți permite să îți iei un asemenea angajament. Gândește-te că pe lângă suma împrumutată vei avea de restituit, în termenul limită, și dobânda aferentă creditului.

Atunci când îți cunoști bine situația și limitele financiare, știi clar dacă merită să faci un împrumut, dacă te va salva dintr-o situație de criză sau vei scăpa de o problemă doar pentru a-ți crea alta. Sfatul nostru este să apelezi la împrumuturi instant doar atunci când ai mare nevoie de bani, pentru urgențe reale, nu pentru altfel de cheltuieli. Asigură-te că ai cum să plătești împrumutul până la data scadentă!

Documentează-te și cercetează piața.

Atunci când te trezești într-o situație neplăcută în care ai nevoie urgentă de bani, ai tendința să apelezi la prima soluție care îți iese în cale pentru a rezolva problema cât mai repede. Nu îți recomandăm să faci asta. Cercetează piața, compară ofertele mai multor furnizori de împrumuturi instant online și află ce îți pun aceștia la dispoziție în materie de dobânzi, termeni contractuali, penalizări în cazul nerambursării la timp etc.

Documentează-te înainte de a semna ceva, citește secțiunile de întrebări frecvente și fii sigur că ai înțeles în totalitate termenii contractului. Și asta pentru că există diferite variante de împrumuturi instant online cu termeni diferiți. Investește suficient timp în cercetare pentru a ști sigur că ai luat decizia corectă și creditul potrivit nevoilor tale! Acordă atenție sporită detaliilor.

Cum știi că un IFN este de încredere?

IFN-urile care se respectă îți vor pune la dispoziție, într-un mod cât mai transparent, toate informațiile de care ai nevoie, așa cum sunt costurile și practicile privind politica de confidențialitate. De asemenea, poți contacta IFN-ul respectiv pentru a cere informații suplimentare atunci când ai nelămuriri.

Este în avantajul tău să știi toate detaliile privind angajamentul pe care urmează să ți-l iei. Având valoare legală, contractul pe care îl semnezi atunci când soliciți un împrumut instant presupune o serie de reguli și condiții pe care ar fi înțelept să le parcurgi cu atenție. Asigură-te că înțelegi termenii contractuali, suma pe care o ai de returnat și că totul corespunde nevoilor tale!

Categorii de societăți de creditare din România

La prima vedere, în situația unui debitor fără experiență, poate ai senzația că nu există diferențe între creditori, că aceștia sunt doar societăți care te împrumută  în schimbul unei dobânzi. De fapt, cu un mic efort, afli că toate instituțiile ce se ocupă cu oferirea de credite au o poziție raportată la Banca Națională Română (BNR).

În cea de-a treia categorie sunt incluse numeroase companii cu operațiuni de natură financiară, acestea fiind reprezentate de: societăți de consultanță financiară, fonduri de pensii, case de ajutor și plasament de tip colectiv, instituții de asigurare, etc. Raportarea se face către instituțiile din cadrul Ministerului de Finanțe, iar structurile din cadrul ANAF le monitorizează.

Instituții de credit bancare

Instituții de credit nebancare

Instituții financiare care nu se află sub monitorizarea BNR

Ce sunt societățile care acordă împrumuturi instant online?

Față de BNR și alte tipuri de instituții financiare, IFN-urile sunt structuri beneficiare ale reglementării legale (Lg. 93/2009) și ale monitorizării BNR, dar care nu se încadrează în niciuna dintre categoriile de instituții precizate anterior. Acestea sunt înmatriculate în Registre Speciale, Generale și de Evidență prin Banca Națională a României. În momentul de față, există aproximativ 6000 de societăți de creditare de tip IFN.

În prezent, instituțiile financiare nebancare oferă:

Credite de nevoi personale/de consum/micro-creditare

Credite rapide/online/fără adeverință de venit

Împrumuturi de natură imobiliară/ipotecară/auto

Împrumuturi de leasing/refinanțare/cu sau fără prezentarea de garanții.

Alte tipuri de credite legal acceptate de BNR.

Împrumuturile nebancare sunt cea mai accesibila si rapida modalitate

La început, acestea mențineau un regim neconcurențial cu instituțiile bancare, iar creditele nebancare oferite aveau valori determinate. Se ocupau de acele tipuri de împrumuturi care nu erau prezente în ofertele băncilor de la acea vreme.

Mai târziu, datorită notorietății construite în mintea populației, IFN-urile și-au dezvoltat ofertele în piață datorită faptului ca au pus la dispoziție produse rapide, ușor accesibile, de bună calitate și simple.

Având în vedere că IFN-urile urmează autoritatea și reglementările BNR, orice credite acordate de acestea trebuie să respecte toate prevederile legale pe care le respectă și băncile.

IFN-urile reprezintă entități juridice. Ele există și acționează legal. Pentru a-și asigura activitatea pe teritoriul României, au obligația de  a obține și menține autorizația de funcționare emisă de BNR.

Înainte de a lua bani cu împrumut instant, este important să verifici care IFN-uri sunt autorizate pentru activitate de creditare persoane fizice, folosind Registrul General Instituții Financiare Nebancare.

Luând în considerare aceste informații, instituțiile nebancare dețin un nivel de opțiuni de împrumut egal cu cel al băncilor. Bineînțeles, cu toate că au același nivel de factori de verificare și de raportare a împrumuturilor neperformante prin Biroul de Credit, se regăsesc anumite diferențe specifice între aceste tipuri de instituții de creditare.

De exemplu, un împrumut instant online se livrează prin câteva metode principale. Unele companii transferă banii direct pe card, altele transferă banii către un cont IBAN, iar altele livrează banii în numerar prin curier sau prin sucursalele băncilor partenere.

Majoritatea IFN-urilor au un program de lucru normal, dar o parte dintre ele sunt deschise și seara sau în weekend.

AVANTAJE – împrumuturi instant

Simplu de obținut

Principalul motiv pentru care împrumuturile instant au devenit atât de populare în România constă în aprobarea facilă, fără a fi necesare prea multe acte.

Multor persoane le este teamă să apeleze la bănci atunci când au nevoie de bani deoarece știu că procesul este unul de durată și implică multă bătaie de cap și acte numeroase. Unde mai pui că pentru o sumă relativ mică parcă nici nu merită să te complici. Soluția pentru astfel de cazuri este mult mai simplă: împrumuturi instant online.

Fără garanții

Pentru a garanta împrumutul nu ești nevoit să pui gaj casa sau alte bunuri de valoare. Dar ce se întâmplă atunci când creditorul se vede pus în imposibilitatea de a returna banii, iar contractul nu este garantat prin bunuri de valoare? Aici devine importantă solvabilitatea clientului.

Instituția creditoare poate să îl acționeze pe acesta în instanță și să obțină suma înapoi prin executarea silită a bunurilor acestuia sau prin oprirea unei sume lunare din conturi până la stingerea datoriei.

Aprobare imediată

Dacă în cazul altor tipuri de împrumuturi trebuie să aștepți câteva zile până afli dacă ești eligibil, urmând ca abia apoi să primești banii de care ai nevoie, un împrumut instant va fi aprobat, de regulă, în câteva ore.

Asta înseamnă că la maxim o oră dupa ce trimiți solicitarea de împrumut, vei fi contactat telefonic de un consultant, iar după încheierea discuției pe care o veți purta, vei primi răspunsul solicitării de credit. Banii îi poți ridica chiar în aceeași zi.

Folosești banii cum vrei

Nu trebuie să menționezi pentru ce ai nevoie de bani și nici să specifici ulterior care a fost destinația lor, furnizând facturi sau alte acte doveditoare.

Indiferent că e vorba despre cheltuieli de vacanță, renovarea casei, achiziția unor produse electronice sau electrocasnice sau a unor corpuri de mobilier, efectuarea unor tratamente medicale sau de frumusețe, acoperirea unor cheltuieli neprevăzute de orice fel, un împrumut instant online îți vine în ajutor cât ai clipi.

Gama largă de venituri eligibile

De cele mai multe ori, nu este obligatoriu să fii salariat pentru a obține un credit. Da, se oferă bani și fără să lucrezi, dar trebuie să ai măcar un venit minim: dintr-un contract de închiriere, PFA, din străinătate sau din altă sursă pe care o poți aduce în discuție IFN-ului.

Transparența

Clauzele sunt mult mai simple decât în cazul altor tipuri de împrumuturi, ceea ce scade semnificativ riscul de a te trezi cu costuri ascunse. Prin accesarea oricărui tip de împrumut rapid, cunoști încă de la început valoarea totală pe care o ai de plătit. Dobânda este și rămâne fixă pe întreaga perioada de creditare.

Desigur acestea sunt doar câteva dintre argumentele în favoarea creditării nebancare, numărul lor este mult mai ridicat.

DEZAVANTAJE – împrumuturi instant

Rate mari pentru dobânzi

Valoarea totală a unor împrumuturi instant crește semnificativ din cauza dobânzilor mari care se adaugă pentru că nu există garanții. Din această cauză, nu este o idee bună pe termen lung, fiind doar o rezolvare a unei urgențe.

Uneori, comisioanele de acordare a unor împrumuturi instant (mai ales pentru creditele pe termen lung și mediu), de administrare și de analiză pot fi deopotrivă incluse. Pe lângă rata dobânzii și DAE este mare (poate atinge sume foarte mari față de alte forme de credit).

Rata dobânzii rămâne mare pentru că creditorii vor să fie siguri că riscul de a rămâne cu împrumuturi nerambursate va fi evitat.

Amintește-ți să te uiți cu atenție chiar și când obții credite cu dobânzi zero sau promoții pentru că adesea acestea ascund riscul de a achita o sumă foarte mare dacă nu plătești la data scadentă.

Acest dezavantaj se poate micșora substanțial dacă restitui anticipat valoarea unui împrumut instant online.

Comisioane mari de prelungire

Achitarea acestor taxe influențează orice extindere de credit. Din suma totală de plată acestea înseamnă un procent sau numai plata dobânzii datorate până la acea dată.

Fii prudent la dobânda totală, la eventuale comisioane și taxe suplimentare sau la dobânzile penalizatoare, mai exact cele care apar dacă nu achiți rata.

Dacă ajungi în situația de a lua bani cu împrumut instant nu înseamnă că trebuie să te simți stânjenit.

Se întâmplă ca unii oameni să treacă prin unele momente dificile și să nu aibă șansa să economisească bani ca să păstreze o rezervă la îndemână. Așa, ajungi să cauți pe Internet și să nu fi sigur pentru ce să optezi. De aceea, contează ca persoanele dornice să solicite împrumuturi instant să conștientizeze ce opțiuni au.

Se obțin și se înțeleg ușor împrumuturile nebancare, în vreme ce debitorii pot să compare și să evalueze oferte fără nicio obligativitate. Să găsești creditul corespunzător pentru resursele și nevoile tale reprezintă scopul tău principal.

În consecință, trebuie să știi că din cauza nivelului de risc asumat de creditor în raport cu debitorul, împrumuturile IFN nu sunt atât de avantajoase cum lasă impresia la prima vedere.

Cum obții un împrumut instant?

Alege cea mai convenabilă modalitate de a obține un împrumut instant, în funcție de criteriile importante pentru tine. Astfel, ai de ales dintre două opțiuni posibile: direct pe site, prin completarea cererii online, sau la biroul instituției respective, unde vei fi asistat de un consultant. Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi!

PE SITE

Creează un cont pe site-ul IFN-ului a cărui ofertă se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Faci asta cu ajutorul unei adrese de e-mail valide.

Completează cererea – îți ia doar 5 minute. Aici vei introduce datele tale de contact – nume, prenume, CNP, seria și numărul cărții de identitate, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa – și detalii despre creditul dorit – suma solicitată, perioada împrumutului, tipul ratelor – pentru ca dosarul tău să intre în analiză.

Citește termenii și condițiile contractului pentru a ști cu exactitate care sunt obligațiile și drepturile tale, apoi validează datele introduse. Prin intermediul formularului trimiți și documentele necesare pentru aprobarea creditului. Trebuie să ai peste 18 sau 21 de ani și să faci dovada salariului primit în luna precedentă cu ajutorul unui extras de cont. Trimite cererea, iar unul dintre consultanții agenției te va contacta în cel mai scurt timp.

Timpul de răspuns este în medie 60 de minute. Există totuși situații în care acest timp poate fi depășit. În general, acest lucru se întâmplă din diverse motive, precum: nu poți fi contactat, datele introduse de tine sunt incorecte sau incomplete, apar erori de sistem etc.

Tot ce ai de făcut acum este să semnezi contractul și primești banii în contul tău în aceeași zi.

LA SEDIUL INSTITUȚIEI

Vizitează biroul IFN-ului a cărui ofertă te interesează, unde, asistat de un consultant, vei completa cererea pentru împrumut. După ce semnezi contractul vei primi banii în numerar sau direct în contul tău.

Cum să rambursezi împrumuturi instant online?

IFN-urile dispun de diverse modalități de plată. Preponderente sunt plățile în conturile acestor instituții. Poți aproba la data scadentă plata din contul tău spre creditor sau mai ai opțiunea de a vira din contul tău în contul creditorului. O parte dintre societățile IFN admit și plata în numerar a ratelor. Depinde cum hotărâți să colaborați de la început.

Cine poate accesa împrumuturi instant online?

Oferte personalizate pentru clienții fideli

1. Multe societăți IFN disponibile din România își prestează activitatea exclusiv în mediul online. Pentru a lua un împrumut instant nu este necesar să mergi la o sucursală a instituției, îl poți ridica de acasă sau de oriunde te-ai afla, oricând ești liber, la orice oră.

2. Ai un avantaj că dispui de mai multe variante de plată. Se pot achita online ratele lunare sau suma completă a creditului.

3. În plus, competitivitatea ridicată a făcut ca IFN-urile să creeze diferite produse, care să se potrivească cu profilul fiecărui debitor.

4. Un client fidel al unei instituții financiare nebancare are posibilitatea de a accesa o sumă de 6000 de lei pentru o perioadă scurtă, de regulă, de maxim 60 de zile.

5. În cazul promoțiilor sezoniere unele IFN-uri anulează ultima tranșă pentru orice împrumut.

Cei aflați în evidența Biroului de Credit și restanțieri

1. Indiferent pentru ce fel de împrumut optezi, obținerea acestuia implică întotdeauna consultarea informațiilor deținute de Biroul de Credit.

2. IFN-urile cer condiții de creditare mai flexibile, astfel că restanțierii pot să obțină împrumuturi nebancare dacă îndeplinesc aceste criterii. Nu se axează atât de mult pe istoric sau pe scorul de credit al debitorului. Un istoric de credit nu tocmai bun nu-ți face cererea ineligibilă. Este datoria morală a debitorului ca atunci când obține un împrumut instant și când trebuie să-l returneze, să aibă un comportament responsabil.

3. Creditul/ rescadențarea pot fi prelungite la cerere. Se procedează simplu și rapid. Există posibilitatea de a aplica pentru prelungirea creditului, dacă s-a întâmplat să achiți cheltuieli neprevăzute și nu poți plăti rata lunară la timp. Astfel, le dovedești creditorilor că ești o persoană de încredere și serioasă.

4. Un alt aspect important de precizat este că la împrumuturi IFN pentru restanțieri nu se cer taxe sau costuri suplimentare/speciale.

Cei care au nevoie de bani urgent

1. Renovările locuinței sau evenimentele din familie au șanse să-ți facă probleme dacă nu ai avut ocazia să-ți strângi o rezervă de bani. Un împrumut instant înseamnă o metodă eficientă prin care poți accesa o sumă de bani dacă apar evenimente neprevăzute pentru care nu ai la dispoziție resurse financiare.

2. Societățile IFN acordă zilnic împrumuturi nebancare. Ele au creat un proces de aplicare și obținere a unui împrumut instant și simplificat, procedura de aprobare fiind semnificativ mai redusă. Acest tip de credite este pus la dispoziția debitorului într-un timp considerabil mai scurt decât în situația creditelor ce se acordă în sediile băncilor. Utilizarea tehnologiei și automatizării reduc timpul de așteptare alocat analizei financiare și verificărilor pe care le-ar face personalul din IFN.

3. De asemenea, unele companii IFN au proceduri chiar mai rapide. Poți primi banii împrumutați în contul tău, în aceeași zi în care ai depus cererea pentru împrumut.

Împrumut IFN pe termen scurt VS împrumut IFN pe termen lung

În mod curent, perioadele pentru împrumuturi instant nebancare includ intervale între 30 de zile și 66 de luni.

În cazul creditelor pe termen scurt, sumele deseori ajung de la 100 până la 3000 de lei. O astfel de condiție poate face ca valoarea ratei lunare să fie considerabilă sau există posibilitatea ca rambursarea integrală a unor credite rapide să se întâmple într-o rată.

Pentru creditele pe termen lung sumele nu pot depăși maxim 20000 de lei.

Desigur, sumele minime și maxime și perioadele pentru care se acordă un împrumut diferă în funcție de regulile fiecărei societăți. Astfel, pentru a fi bine informat asupra creditulului pe care urmează să-l iei, citește tot ce scrie pe site-ul instituției cu care vei colabora.

Dacă nu poți înapoia creditul până la data scadentă, ai varianta de a încerca să stabilești o înțelegere mutuală cu IFN-ul.

Imprumut instant semnare contract credit nebancar rapid

Dobânda anuală efectivă (DAE) este condiționată foarte mult de suma împrumutului și de durata de creditare a acestuia, iar pentru creditele pe termen lung, dobânda aferentă se majorează cu cât este perioada creditului mai lungă.

Dobânda unui împrumut instant nebancar pe termen lung poate fi mai ridicată, dar dacă alegi să iei credite nebancare pe termen lung ai posibilitatea să ai rate lunare mai mici și/sau o sumă de bani împrumutată mai mare.

Toate acestea includ o rată a dobânzii mai mare în comparație cu creditele oferite de o instituție bancară.

Pentru a descoperi cea mai bună ofertă adecvată nevoilor tale contează mult să confrunți ofertele creditorilor aflați pe piață folosind aceleași specificații (sumă, perioadă). Când poți să dai înapoi banii într-un timp mai scurt, este de preferat să nu recurgi la un împrumut nebancar pe termen lung.

Caracteristica pregnantă a împrumuturilor nebancare pe termen scurt este urgența. Valoarea creditului disponibil pentru debitor este adeseori mai mică. Iar restituirea pentru acest tip de credit se încadrează între 15 – 45 de zile.

Creditele pe termen scurt sunt mai rentabile pentru că societățile IFN cer dobândă 0% pentru această categorie de împrumuturi (mai ales în cazul clienților noi). Totuși, trebuie să analizezi cu mare atenție ofertele și să iei în considerare dacă o să ai capacitate să plătești creditul în intervalul indicat.

Întrebări Frecvente

Care este vârsta minimă pentru acordarea unui împrumut instant?

Trebuie să ai peste 18 sau 21 de ani pentru a primi un împrumut instant.

În ce condiții se acordă un împrumut instant online?

Un împrumut instant necesită condiții minime de creditare. Te ajută să economisești timp și energie pentru că nu vei mai fi nevoit să stai la cozi pentru a depune actele sau pentru a primi aprobarea.

Care sunt sumele minime și maxime pentru un împrumut instant?

Sumele acordate pentru un împrumut instant pot varia între 100 și 20000 de lei.