Simulator de credite
Suma: 1400 Lei
Perioada: 21 Luni
Avem 5 rezultate pentru tine:
Credite4You
Provident

Poți solicita împrumutul Standard de la Provident și dacă ai întârzieri din motive întemeiate. Îl poți obține în maximum 48 de ore, dacă documentația solicitată este corectă și completă. Îl poți obține și dacă nu ai cont bancar. Luând în considerare condițiile de acordare și de derulare a creditelor, dar și informațiile despre companie, putem acorda un calificativ de 89% pentru creditul Standard oferit de Provident.

Aplica acum
Credite4You
Provident
 • Suma:
  500 – 20000 Lei
 • Perioada:
  12 Luni – 36 Luni
 • DAE:
Mai multe detaliiAplica acum
Credite4You creditron logo
Creditron

Serviciul online Creditron oferă utilizatorilor săi un mod rapid și convenabil de a selecta un împrumut. Creditron.org este un serviciu de împrumut online. Poti obține un împrumut în 15 minute cu orice istoric de credit. După înregistrare, clientul are la dispoziție un instrument convenabil care îi permite să selecteze rapid un împrumut în funcție de cerințele sale: sumă, termen, metoda de emitere a fondurilor etc.

Aplica acum
Credite4You creditron logo
Creditron
 • Suma:
  300 – 15000 Lei
 • Perioada:
  30 Zile – 24 Luni
 • DAE:
  de la 30%
Mai multe detaliiAplica acum
Credite4You creditfix logo prieten in momente cheie
CreditFix

CreditFix IFN este o institutie financiara nebancara, care ofera imprumuturi rapide care au nevoi rapide de finantare indiferent de nivelul venitului, de varsta si celor care nu pot aplica pentru un imprumut bancar din varii motive. Conditii de creditare: un venit net de cel putin 500 lei lunar (salariu sau pensie), sa ai varsta de minimum 18 ani impliniti.

Aplica acum
Credite4You creditfix logo prieten in momente cheie
CreditFix
 • Suma:
  100 – 10000 Lei
 • Perioada:
  30 Zile – 60 Luni
 • DAE:
  de la 0%
Mai multe detaliiAplica acum
Credite4You credit prime logo
CreditPrime

CreditPrime este una dintre principalele platforme online care oferă servicii de creditare pe piața financiară din România. CreditPrime oferă clienților săi o linie de credit, care este o modalitate convenabilă de a obține un împrumut. Cu linia de credit, poți folosi banii atunci când ai nevoie și plăti doar pentru perioada efectivă utilizată. Poți aplica la linia de credit 100% online, 24/7, inclusiv în weekend sau sărbători. Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Aplica acum
Credite4You credit prime logo
CreditPrime
 • Suma:
  200 – 10000 Lei
 • Perioada:
  30 Zile – 24 Luni
 • DAE:
  de la 0%
Mai multe detaliiAplica acum
Credite4You smile credit logo - imprumuturi rapide online
SmileCredit

SMILE CREDIT IFN S.A. este Instituție Financiară Nebancară care ofera soluții de creditare rapide, moderne, 100% online, care să răspundă nevoilor neacoperite de instituțiile tradiționale. Pentru a obtine un credit este necesar sa completezi formularul de credit online. Procesul este foarte rapid, iar banii îi poţi primi cel târziu în ziua următoare aplicării pentru credit.

Aplica acum
Credite4You smile credit logo - imprumuturi rapide online
SmileCredit
 • Suma:
  200 – 2500 Lei
 • Perioada:
  30 Zile – 24 Luni
 • DAE:
  de la 678.58%
Mai multe detaliiAplica acum

Credite fără venit lunar

Credite fara venit lunar semnare contract credit rapid IFN

Nu știi cum să intri în posesia unei sume de bani mici de care ai nevoie urgent? Te-ai gândit să apelezi la un împrumut rapid, însă te temi că nu vei reuși să îl obții pentru că nu ești angajat? În astfel de situații, varianta cea mai convenabilă este să optezi pentru un credit fără venit lunar.

Deseori, problemele neașteptate cer resurse financiare pe care nu le ai la îndemână. De aceea situațiile limită te forțează uneori să apelezi la un credit fără adeverință de venit. Acesta poate fi oferit de o Instituție Financiară Nebancară (IFN).

Cu ajutorul unui IFN, poți intra cu ușurință în posesia banilor necesari. Timpul de așteptare este foarte scurt și procedurile de aplicare sunt foarte simple. Prin urmare, poți obține fără dificultăți un credit fără venit.

Credite fara venit lunar imprumut nebancar

Termenul de Instituții Financiare Nebancare se referă la firme care s-au specializat în acordarea de credite nebancare și care se află sub reglementarea și supravegherea Băncii Naționale a României, acestea fiind în totalitate legale. Pe piața românească își desfășoară activitatea multe instituții de acest fel, dar trebuie să iei în considerare că fiecare își impune propriile specificații și condiții.

Luând în calcul instituția aleasă, ai opțiunea să soliciți credite, indiferent de ora sau de locul unde te afli în momentul depunerii cererii. Pentru că, în general, demersurile pot fi făcute online, deseori nu ți se cere să te prezinți la sediul instituției. În același timp, poți intra în posesia împrumutului fără a fi nevoie să prezinți o adeverință de salariu sau vreo altă garanție, doar prin prezentarea unui act de identitate valabil.

Cu toate acestea, trebuie să aduci dovada că dispui de venituri stabile pentru ca firma să fie asigurată că ai capacitate să înapoiezi datoria. Cu un extras de cont poți primi fără prea mari eforturi un credit fără venit. În paralel, ai opțiunea să achiți ratele pentru împrumut, săptămânal sau lunar, în funcție de cerințele impuse de fiecare IFN.

Credite fără adeverință de venit

Un credit fără adeverință de venit poate fi o variantă avantajoasă pentru persoanele care au alte tipuri de venituri față de restul populației, cum ar fi: contracte de închiriere, contracte cu drepturi de autor, PFA, dividende, indemnizație creștere copil, indemnizație șomaj, pensie, activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, investiții sau transferul proprietăților imobiliare.

Pe deasupra, există IFN-uri care acordă credite până la angajare pentru persoanele care nu și-au găsit încă un loc de muncă. De aceea, contează să cauți și să cântărești ofertele mai multor IFN-uri pentru a o alege pe cea mai potrivită pentru situația ta.

O parte dintre IFN-uri dețin mai multe opțiuni de împrumuturi pentru diferite categorii de vârstă, cum ar fi oferte de credit pentru tineri fără venit. Aceste instituții înțeleg nevoile clienților și încearcă să se adapteze în mod constant la schimbările din societate și la particularitățile categoriilor sociale.

De ce să optezi pentru un credit fără adeverință de venit?

Împrumuturile nebancare au scopul de a acoperi nevoi urgente sau situații neașteptate care reprezintă provocări financiare pentru veniturile tale din prezent. Șansele ca un împrumut să-ți fie refuzat de un IFN sunt foarte mici, chiar și când ai o restanță sau mai multe restanțe la Biroul de Credit.

Avantajul este că nu ți se impun atât de multe criterii de acordare cum se întâmplă în cazul creditelor obișnuite, prin urmare nu exclud persoanele care își obțin resursele financiare pe baza altor surse de venit decât cele acceptate în mod normal.

Nu toți oamenii muncesc în domenii de activitate unde se pot angaja pe baza unui contract de muncă tradițional, iar situațiile urgente și neașteptate nu te ocolesc, chiar și în cazul în care îți câștigi banii într-un mod mai nonconformist.

Totuși, trebuie să iei în considerare unele aspecte ca să eviți să întâmpini dificultăți cu dobânzile penalizatoare. Acestea se adaugă din prima zi de întârziere și variază între 1,2 și 3% pe zi din suma pe care o datorezi, în funcție de condițiile fiecărei instituții. Pentru a nu plăti comisioane suplimentare, trebuie să te asiguri că nu întârzii cu plata ratei. Iar dacă restitui înainte de termen un credit, există șansa să obții o mică reducere a dobânzii datorate.

Dobânzile penalizatoare ar fi unul dintre motivele pentru care împrumuturile nebancare, mai ales cele care nu necesită o adeverință de venit se obțin numai în cazul unor evenimente neprevăzute, ce trebuie rezolvate imediat.

Credite fara venit lunar imprumuta bani rapid de la IFN

Pe lângă aceste lucruri, ține cont de sfaturile de mai jos ca să fii sigur că un credit fără venit este soluția potrivită pentru tine:

Analizează cu atenție situația cu care te confrunți.

Motivul pentru care să obții credite fără venit lunar nu ar trebui să fie o soluție pentru orice situație financiară este valoarea dobânzii, mult mai mare decât a altor tipuri de credite. Fiind acordat imediat, acest împrumut ar trebui să te scoată din impas, nu să îți creeze mai multe neplăceri. De aceea gândește-te bine la circumstanțele situației cu care te confrunți. Pentru ce ai nevoie de bani? Ce vei face cu ei, mai exact?

Cu toate ca IFN-urile nu pun astfel de întrebări, destinația banilor nefiind importantă în acordarea creditelor fără venit, tu ar trebui să ți le pui. Doar așa vei ști dacă pentru situația pe care o consideri urgentă merită să faci un împrumut sau poate fi rezolvată în alt mod.

Pentru cazuri urgente sau neașteptate, în care banii sunt indispensabili, creditul fără venit luanr poate reprezenta un real ajutor, dar în cazul în care apelezi la astfel de împrumuturi pentru a-ți susține un stil de viață peste posibilitățile tale financiare, s-ar putea să îți creezi mai multe neplăceri pe termen lung. Apelează la credite fără adeverință de venit doar atunci când este strict necesar!

Fii conștient de limitele tale financiare.

Îți recomandăm să apelezi la un credit fără venit doar atunci când ești sigur că ai cum să restitui suma împrumutată până la data scadentă. În caz contrar, există posibilitatea să intri într-un cerc vicios al datoriilor din care nu vei mai reuși să ieși prea curând.

Ia în calcul toate cheltuielile tale lunare pentru a afla dacă îți poți permite să îți iei un asemenea angajament. Gândește-te că pe lângă suma împrumutată vei avea de restituit, în termenul limită, și dobânda aferentă creditului.

Atunci când îți cunoști bine situația și limitele financiare, știi clar dacă merită să faci un împrumut, dacă te va salva dintr-o situație de criză sau vei scăpa de o problemă doar pentru a-ți crea alta. Sfatul nostru este să apelezi la credite fără adeverință de venit doar atunci când ai mare nevoie de bani, pentru urgențe reale, nu pentru altfel de cheltuieli. Asigură-te că ai cum să plătești împrumutul până la data scadentă!

Documentează-te și cercetează piața.

Atunci când te trezești într-o situație neplăcută în care ai nevoie urgentă de bani, ai tendința să apelezi la prima soluție care îți iese în cale pentru a rezolva problema cât mai repede. Nu îți recomandăm să faci asta. Cercetează piața, compară ofertele mai multor furnizori de credite fără venit lunar și află ce îți pun aceștia la dispoziție în materie de dobânzi, termeni contractuali, penalizări în cazul nerambursării la timp etc.

Documentează-te înainte de a semna ceva, citește secțiunile de întrebări frecvente și fii sigur că ai înțeles în totalitate termenii contractului. Și asta pentru că există diferite variante de credite pentru persoane fără venituri cu termeni diferiți. Investește suficient timp în cercetare pentru a ști sigur că ai luat decizia corectă și creditul potrivit nevoilor tale! Acordă atenție sporită detaliilor.

Cum știi că un IFN este de încredere?

IFN-urile care se respectă îți vor pune la dispoziție, într-un mod cât mai transparent, toate informațiile de care ai nevoie, așa cum sunt costurile și practicile privind politica de confidențialitate. De asemenea, poți contacta IFN-ul respectiv pentru a cere informații suplimentare atunci când ai nelămuriri.

Este în avantajul tău să știi toate detaliile privind angajamentul pe care urmează să ți-l iei. Având valoare legală, contractul pe care îl semnezi atunci când soliciți un credit fără adeverință de venit presupune o serie de reguli și condiții pe care ar fi înțelept să le parcurgi cu atenție. Asigură-te că înțelegi termenii contractuali, suma pe care o ai de returnat și că totul corespunde nevoilor tale!

Categorii de societăți de creditare din România

La prima vedere, în situația unui debitor fără experiență, poate ai senzația că nu există diferențe între creditori, că aceștia sunt doar societăți care te împrumută  în schimbul unei dobânzi. De fapt, cu un mic efort, afli că toate instituțiile ce se ocupă cu oferirea de credite au o poziție raportată la Banca Națională Română (BNR).

În cea de-a treia categorie sunt incluse numeroase companii cu operațiuni de natură financiară, acestea fiind reprezentate de: societăți de consultanță financiară, fonduri de pensii, case de ajutor și plasament de tip colectiv, instituții de asigurare, etc. Raportarea se face către instituțiile din cadrul Ministerului de Finanțe, iar structurile din cadrul ANAF le monitorizează.

Instituții de credit bancare

Instituții de credit nebancare

Instituții financiare care nu se află sub monitorizarea BNR

Ce sunt societățile care acordă credite pentru persoane fără venituri?

Față de BNR și alte tipuri de instituții financiare, IFN-urile sunt structuri beneficiare ale reglementării legale (Lg. 93/2009) și ale monitorizării BNR, dar care nu se încadrează în niciuna dintre categoriile de instituții precizate anterior. Acestea sunt înmatriculate în Registre Speciale, Generale și de Evidență prin Banca Națională a României. În momentul de față, există aproximativ 6000 de societăți de creditare de tip IFN.

În prezent, instituțiile financiare nebancare oferă:

Credite de nevoi personale/de consum/micro-creditare

Credite rapide/online/fără adeverință de venit

Împrumuturi de natură imobiliară/ipotecară/auto

Împrumuturi de leasing/refinanțare/cu sau fără prezentarea de garanții.

Alte tipuri de credite legal acceptate de BNR.

Creditele nebancare sunt cea mai accesibila si rapida modalitate

La început, acestea mențineau un regim neconcurențial cu instituțiile bancare, iar creditele nebancare oferite aveau valori determinate. Se ocupau de acele tipuri de împrumuturi care nu erau prezente în ofertele băncilor de la acea vreme.

Mai târziu, datorită notorietății construite în mintea populației, IFN-urile și-au dezvoltat ofertele în piață datorită faptului ca au pus la dispoziție produse rapide, ușor accesibile, de bună calitate și simple.

Având în vedere că IFN-urile urmează autoritatea și reglementările BNR, orice credite acordate de acestea trebuie să respecte toate prevederile legale pe care le respectă și băncile.

IFN-urile reprezintă entități juridice. Ele există și acționează legal. Pentru a-și asigura activitatea pe teritoriul României, au obligația de  a obține și menține autorizația de funcționare emisă de BNR.

Înainte de a lua un credit fără adeverință de venit, este important să verifici care IFN-uri sunt autorizate pentru activitate de creditare persoane fizice, folosind Registrul General Instituții Financiare Nebancare.

Luând în considerare aceste informații, instituțiile nebancare dețin un nivel de opțiuni de împrumut egal cu cel al băncilor. Bineînțeles, cu toate că au același nivel de factori de verificare și de raportare a împrumuturilor neperformante prin Biroul de Credit, se regăsesc anumite diferențe specifice între aceste tipuri de instituții de creditare.

De exemplu, un credit fără venit lunar se livrează prin câteva metode principale. Unele companii transferă banii direct pe card, altele transferă banii către un cont IBAN, iar altele livrează banii în numerar prin curier sau prin sucursalele băncilor partenere.

Majoritatea IFN-urilor au un program de lucru normal, dar o parte dintre ele sunt deschise și seara sau în weekend.

AVANTAJE – credite fără venit

Simplu de obținut

Principalul motiv pentru care creditele nebancare au devenit atât de populare în România constă în aprobarea facilă, fără a fi necesare prea multe acte.

Multor persoane le este teamă să apeleze la bănci atunci când au nevoie de bani deoarece știu că procesul este unul de durată și implică multă bătaie de cap și acte numeroase. Unde mai pui că pentru o sumă relativ mică parcă nici nu merită să te complici. Soluția pentru astfel de cazuri este mult mai simplă: credite nebancare.

Fără garanții

Pentru a garanta împrumutul nu ești nevoit să pui gaj casa sau alte bunuri de valoare. Dar ce se întâmplă atunci când creditorul se vede pus în imposibilitatea de a returna banii, iar contractul nu este garantat prin bunuri de valoare? Aici devine importantă solvabilitatea clientului.

Instituția creditoare poate să îl acționeze pe acesta în instanță și să obțină suma înapoi prin executarea silită a bunurilor acestuia sau prin oprirea unei sume lunare din conturi până la stingerea datoriei.

Aprobare imediată

Dacă în cazul altor tipuri de împrumuturi trebuie să aștepți câteva zile până afli dacă ești eligibil, urmând ca abia apoi să primești banii de care ai nevoie, un credit fără venit lunar va fi aprobat, de regulă, în câteva ore.

Asta înseamnă că la maxim o oră dupa ce trimiți solicitarea de credit, vei fi contactat telefonic de un consultant, iar după încheierea discuției pe care o veți purta, vei primi răspunsul solicitării de credit. Banii îi poți ridica chiar în aceeași zi.

Folosești banii cum vrei

Nu trebuie să menționezi pentru ce ai nevoie de bani și nici să specifici ulterior care a fost destinația lor, furnizând facturi sau alte acte doveditoare.

Indiferent că e vorba despre cheltuieli de vacanță, renovarea casei, achiziția unor produse electronice sau electrocasnice sau a unor corpuri de mobilier, efectuarea unor tratamente medicale sau de frumusețe, acoperirea unor cheltuieli neprevăzute de orice fel, un credit online fără venit îți vine în ajutor cât ai clipi.

Gama largă de venituri eligibile

De cele mai multe ori, nu este obligatoriu să fii salariat pentru a obține un credit. Da, se oferă bani și fără să lucrezi, dar trebuie să ai măcar un venit minim: dintr-un contract de închiriere, PFA, din străinătate sau din altă sursă pe care o poți aduce în discuție IFN-ului.

Transparența

Clauzele sunt mult mai simple decât în cazul altor tipuri de împrumuturi, ceea ce scade semnificativ riscul de a te trezi cu costuri ascunse. Prin accesarea oricărui tip de împrumut rapid, cunoști încă de la început valoarea totală pe care o ai de plătit. Dobânda este și rămâne fixă pe întreaga perioada de creditare.

Desigur acestea sunt doar câteva dintre argumentele în favoarea creditării nebancare, numărul lor este mult mai ridicat.

DEZAVANTAJE – credit fără venit

Rate mari pentru dobânzi

Valoarea totală a unor credite nebancare crește semnificativ din cauza dobânzilor mari care se adaugă pentru că nu există garanții. Din această cauză, nu este o idee bună pe termen lung, fiind doar o rezolvare a unei urgențe.

Uneori, comisioanele de acordare a unor credite fără venit (mai ales pentru creditele pe termen lung și mediu), de administrare și de analiză pot fi deopotrivă incluse. Pe lângă rata dobânzii și DAE este mare (poate atinge sume foarte mari față de alte forme de credit).

Rata dobânzii rămâne mare pentru că creditorii vor să fie siguri că riscul de a rămâne cu credite nerambursate va fi evitat.

Amintește-ți să te uiți cu atenție chiar și când obții credite cu dobânzi zero sau promoții pentru că adesea acestea ascund riscul de a achita o sumă foarte mare dacă nu plătești la data scadentă.

Acest dezavantaj se poate micșora substanțial dacă restitui anticipat valoarea unui credit fără adeverință de venit.

Comisioane mari de prelungire

Achitarea acestor taxe influențează orice extindere de credit. Din suma totală de plată acestea înseamnă un procent sau numai plata dobânzii datorate până la acea dată.

Fii prudent la dobânda totală, la eventuale comisioane și taxe suplimentare sau la dobânzile penalizatoare, mai exact cele care apar dacă nu achiți rata.

Dacă ajungi în situația de a lua credite fără venit lunar nu înseamnă că trebuie să te simți stânjenit.

Se întâmplă ca unii oameni să treacă prin unele momente dificile și să nu aibă șansa să economisească bani ca să păstreze o rezervă la îndemână. Așa, ajungi să cauți pe Internet și să nu fi sigur pentru ce să optezi. De aceea, contează ca persoanele dornice să solicite credite fără adeverință de venit să conștientizeze ce opțiuni au.

Se obțin și se înțeleg ușor creditele nebancare, în vreme ce debitorii pot să compare și să evalueze oferte fără nicio obligativitate. Să găsești creditul corespunzător pentru resursele și nevoile tale reprezintă scopul tău principal.

În consecință, trebuie să știi că din cauza nivelului de risc asumat de creditor în raport cu debitorul, împrumuturile IFN nu sunt atât de avantajoase cum lasă impresia la prima vedere.

Cum obții un credit fără venit?

Optează pentru cea mai potrivită variantă de a intra în posesia unor credite, luând în considerare cele mai importante criterii pentru tine. De obicei, poți alege între două modalități de obținere a acestor împrumuturi: prin transmiterea unei cereri completate pe site-ul instituției sau  prin prezentarea la biroul IFN-ului respectiv, unde, de regulă, există un consultant care te poate îndruma pe parcursul procedurilor.

Printre condițiile principale ar fi că majoritatea au ca vârste minime pentru acordarea creditelor 18 sau 21 de ani.  Dacă te încadrezi, ai nevoie de o copie după un act de identitate și un extras de cont prin care să poți dovedi că ai o sursă de venit pentru rambusarea împrumutului.

În plus, unele IFN-uri nu-ți impun să aduci obligatoriu un extras de cont. Acestea acceptă orice fel de document doveditor că dispui de resursele necesare pentru a restitui suma de bani.

Pe lângă dovada că beneficiezi de un venit, îți mai trebuie doar un cont bancar ca să faci plata ratelor prin transfer sau în numerar la sediile băncilor unde îl ai deschis. Nu este nevoie să prezinți nicio garanție pentru că eventualele riscuri sunt acoperite de dobânzile mai mari decât cele impuse de bănci.

De obicei, după ce trimiți solicitarea, aceasta îți este aprobată în aceeași zi și, în scurt timp, ți se virează banii în cont sau, dacă îl obții de la sediul firmei, poți să ridici suma de bani după ce semnezi contractul.

Înainte de a solicita un astfel de împrumut, este important să citești cu atenție termenii și condițiile impuse de fiecare instituție ca să nu ai surprize neplăcute, cum ar fi respingerea dosarului sau dobânzi suplimentare.

Este necesar să verifici datele transmise ca să te asiguri că sunt corecte și să reții parola contului dacă ți se cere să faci unul online pe site-ul firmei.

Cine poate accesa un credit online fără adeverință de venit?

Oferte personalizate pentru clienții fideli

1. Multe societăți IFN disponibile din România își prestează activitatea exclusiv în mediul online. Pentru a lua un credit nebancar fără venit nu este necesar să mergi la o sucursală a instituției, îl poți ridica de acasă sau de oriunde te-ai afla, oricând ești liber, la orice oră.

2. Ai un avantaj că dispui de mai multe variante de plată. Se pot achita online ratele lunare sau suma completă a creditului.

3. În plus, competitivitatea ridicată a făcut ca IFN-urile să creeze diferite produse, care să se potrivească cu profilul fiecărui debitor.

4. Un client fidel al unei instituții financiare nebancare are posibilitatea de a accesa o sumă de 6000 de lei pentru o perioadă scurtă, de regulă, de maxim 60 de zile.

5. În cazul promoțiilor sezoniere unele IFN-uri anulează ultima tranșă pentru orice credit.

Cei aflați în evidența Biroului de Credit și restanțieri

1. Indiferent pentru ce fel de credit optezi, obținerea acestuia implică întotdeauna consultarea informațiilor deținute de Biroul de Credit.

2. IFN-urile cer condiții de creditare mai flexibile, astfel că restanțierii pot să obțină credite nebancare dacă îndeplinesc aceste criterii. Nu se axează atât de mult pe istoric sau pe scorul de credit al debitorului. Un istoric de credit nu tocmai bun nu-ți face cererea ineligibilă. Este datoria morală a debitorului ca atunci când obține un credit fără venit lunar și când trebuie să-l returneze, să aibă un comportament responsabil.

3. Creditul/ rescadențarea pot fi prelungite la cerere. Se procedează simplu și rapid. Există posibilitatea de a aplica pentru prelungirea creditului, dacă s-a întâmplat să achiți cheltuieli neprevăzute și nu poți plăti rata lunară la timp. Astfel, le dovedești creditorilor că ești o persoană de încredere și serioasă.

4. Un alt aspect important de precizat este că la creditele IFN pentru restanțieri nu se cer taxe sau costuri suplimentare/speciale.

Cei care au nevoie de bani urgent

1. Renovările locuinței sau evenimentele din familie au șanse să-ți facă probleme dacă nu ai avut ocazia să-ți strângi o rezervă de bani. Un credit fără venit lunar înseamnă o metodă eficientă prin care poți accesa o sumă de bani dacă apar evenimente neprevăzute pentru care nu ai la dispoziție resurse financiare.

2. Societățile IFN acordă zilnic credite nebancare. Ele au creat un proces de aplicare și obținere a unui credit nebancar fără adeverință de venit și simplificat, procedura de aprobare fiind semnificativ mai redusă. Acest tip de credite este pus la dispoziția debitorului într-un timp considerabil mai scurt decât în situația creditelor ce se acordă în sediile băncilor. Utilizarea tehnologiei și automatizării reduc timpul de așteptare alocat analizei financiare și verificărilor pe care le-ar face personalul din IFN.

3. De asemenea, unele companii IFN au proceduri chiar mai rapide. Poți primi banii împrumutați în contul tău, în aceeași zi în care ai depus cererea pentru un credit IFN.

Credite fără venit pe termen scurt VS pe termen lung

În mod curent, perioadele pentru creditele nebancare fără adeverință de venit includ intervale între 30 de zile și 66 de luni.

În cazul creditelor pe termen scurt, sumele deseori ajung de la 100 până la 3000 de lei. O astfel de condiție poate face ca valoarea ratei lunare să fie considerabilă sau există posibilitatea ca rambursarea integrală a unor credite rapide să se întâmple într-o rată.

Pentru creditele pe termen lung sumele nu pot depăși maxim 20000 de lei.

Desigur, sumele minime și maxime și perioadele pentru care se acordă un credit diferă în funcție de regulile fiecărei societăți. Astfel, pentru a fi bine informat asupra creditulului pe care urmează să-l iei, citește tot ce scrie pe site-ul instituției cu care vei colabora.

Dacă nu poți înapoia creditul până la data scadentă, ai varianta de a încerca să stabilești o înțelegere mutuală cu IFN-ul.

Credite fara venit lunar semnare contract credit nebancar rapid

Dobânda anuală efectivă (DAE) este condiționată foarte mult de suma creditului și de durata de creditare a acestuia, iar pentru creditele pe termen lung, dobânda aferentă se majorează cu cât este perioada creditului mai lungă.

Dobânda unui credit nebancar fără adeverință de venit pe termen lung poate fi mai ridicată, dar dacă optezi pentru această variantă ai posibilitatea să ai rate lunare mai mici și/sau o sumă de bani împrumutată mai mare.

Toate acestea includ o rată a dobânzii mai mare în comparație cu creditele oferite de o instituție bancară.

Pentru a descoperi cea mai bună ofertă adecvată nevoilor tale contează mult să confrunți ofertele creditorilor aflați pe piață folosind aceleași specificații (sumă, perioadă). Când poți să dai înapoi banii într-un timp mai scurt, este de preferat să nu recurgi la un credit nebancar pe termen lung.

Caracteristica pregnantă a creditelor nebancare pe termen scurt este urgența. Valoarea creditului disponibil pentru debitor este adeseori mai mică. Iar restituirea pentru acest tip de credit se încadrează între 15 – 45 de zile.

Creditele pe termen scurt sunt mai rentabile pentru că societățile IFN cer dobândă 0% pentru această categorie de credite (mai ales în cazul clienților noi). Totuși, trebuie să analizezi cu mare atenție ofertele și să iei în considerare dacă o să ai capacitate să plătești creditul în intervalul indicat.

Întrebări Frecvente

Pot obține un credit fără venit lunar?

Se poate obține un credit fără venit lunar dacă aduci o dovadă că ai o sursă de venit ca să achiți împrumutul.

Se acordă credite fără venit lunar dacă nu am contract de muncă?

Instituțiile Financiare Nebancare nu exclud persoanele care își obțin resursele financiare pe baza altor surse de venit decât cele acceptate în mod normal.

Ce fel de venituri sunt acceptate pentru a obține un credit fără venit lunar?

Pentru a obține un credit fără venit lunar sunt acceptate, în funcție de condițiile fiecărei instituții: contracte de închiriere, contracte cu drepturi de autor, PFA, dividende, indemnizație creștere copil, indemnizație șomaj, pensie, activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, investiții sau transferul proprietăților imobiliare.